Over mij

Hey!

Ik ben Alysha, 27 lentes jong. Ik ben altijd al zorgzaam én creatief geweest en dat maakte de keuze voor een opleiding niet gemakkelijk voor mij. Uiteindelijk heb ik besloten de HBO opleiding tot maatschappelijk werker te gaan volgen. Momenteel ben ik werkzaam in die functie in de gehandicaptenzorg. Maar je raadt het misschien al... die creatieve kant wilde en kon ik zeker niet laten gaan. Zo ben ik door de jaren heen (door o.a. cursussen) mijzelf steeds meer gaan ontwikkelen op het gebied van fotografie en heb ik veel geleerd over cameratechnieken, licht, bewerken enzovoorts. In 2021 heb ik 'Alysha Milou Fotografie' officieel ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en sindsdien kan ik mij nu ook een zelfstandig ondernemer noemen!

Na mijn werkdag kom ik thuis bij mijn lieve vriend en 2 katten. Dé plek waar ik tot rust kom, nageniet en ronduit vertel over hoe mijn dag is geweest. Ik geniet van samen zijn met familie en vrienden, sporten, reizen en (culturele) uitjes. Maar een avondje op de bank met Netflix of een goed boek is ook zeker aan mij besteed.

Al heel wat jaren ben ik fan van foto's maken. Toen ik bij mijn ouders woonde, gebruikte ik hun camera om foto's te maken van onze kat. Glunderend keek ik dan naar het eindresultaat. Dat is het moment geweest dat ik heb ontdekt dat ik hier zoveel plezier aan beleef. En dat doe ik nog altijd! Regelmatig hoor ik aan het einde van de fotosessie terug "Wauw, dit vind jij echt leuk om te doen hè?" Nou en of! Ik geniet ervan om momenten vast te leggen en mensen blij te maken met deze herinneringen op beeld.

Vaak kan ik me nog zo goed voorbereiden op een shoot, maar wanneer ik na afloop in mijn auto stap, heb ik precies nul van die voorbereiding gebruikt. Waarom? Fotografie is maatwerk, het is ingaan op het moment, het type klant en het weer (ja dit hebben we helaas niet voor het kiezen). Benieuwd wat je als klant kunt verwachten? Bekijk vast mijn werk tot nu toe op deze website of speur wat rond op mijn sociale media kanalen. Wanneer je een fotosessie bij mij boekt, ontvang je vooraf áltijd advies over kleding en locaties. Zo weet je wat je kunt verwachten én wat je zelf kunt doen voor het beste resultaat! Zo hoef je tijdens de fotosessie alleen nog jezelf te zijn en te genieten.

Ik fotografeer met name in de categorie Liefde, Zwanger, Baby en Gezin. Je vindt hierover meer onder 'Info & Tarieven'. Heb jij een (ander) creatief idee en kun je mijn fotografie daar goed voor gebruiken? Neem dan contact met mij op via het contactformulier.

Ik werk in een breed servicegebied, namelijk in de cirkel van Utrecht, Amersfoort, Rotterdam en Den Bosch. Woon je buiten dit gebied en heb je interesse in de diensten van Alysha Milou Fotografie? Voel je vrij om contact op te nemen, dan bekijken we graag samen de mogelijkheden.

Zie ik jou binnenkort bij een fotosessie?

Copyright © 2022 Alysha Milou Fotografie
Top crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram